Uvodna reč

Pozdrav ljudi,

Moje ime je Mihajlo Sfera, rođen sam 6.10.1995., živim u Pančevu, a studiram geografiju na Geografskom fakultetu u Beogradu. To je nešto osnovno što bih rekao o sebi, nema potrebe a pišem kompletnu biografiju, neke informacije vezane za moj život provlačiću kroz tekstove koje budem pisao.

  Otvaram blog samo zato što želim da iznesem neka svoja razmišljanja i stavove vezane za neke aktuelne, ali i one uvek popularne teme. Ne volim pisanje kilometarskih statusa na fejsbuku, a nisam,Bog zna kako, vičan da snimam video blogove preko youtube-a, tako da mislim da je ovo najbolji način da se predstavim. Svakako da želim da što više ljudi poseti moj blog, ne radi sticanja bilo kakve popularnosti, smešno je i pričati o tome, već zato što želim da podelim svoja razmišljanja i dobijem komentare na to, bili oni pozitivni ili negativni, iskrenost je najbitnija. Na taj način želim da razvijem diskusiju, čujem druga mišljenja i možda dobijem predloge za neke nove članke.

   Pozvani ste svi, komentarišite, ne ustručavajte se da izrazite svoje mišljenje, pitajte me, predlažite mi nove teme, svrha ovog bloga je razgovor, druženje i diskusija, naravno, bilo kakva rasprava, ružni komentari, da ne pričam o uvredama na bilo kojoj osnovi, ne dolaze u obzir.

S ljubavlju,

Mihajlo 

Čestitamo

Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.